Boerin neuken sex in de woonkamer

boerin neuken sex in de woonkamer

.

Vrouw vingert zich klaar seks in pashokje

Nadat ze beneden kwamen is Jan naar huis gegaan en heb ik Helga verteld wat ik had beleeft. Wat ben jij dom, was Helga haar reactie, bij een weduwe in huis en nog wel op uitnodiging en niet neuken. Ik begrijp er niets van. Ja maar ze is niet zo jong meer. Dat heb ik niet gevraagd. Een week later ik was die avond vrij en melde aan Helga dat ik weer een afspraak had met die ouder mevrouw.

Je doet je best maar, misschien komt Jan mij vanavond wel weer eens lekker neuken. Ok jij doet je best maar was mijn opmerking. Ik ben even naar een bloemist gegaan voor een mooi bos bloemen, want je weet maar nooit. Toen ik aan belde, kwam de vrouw gelijk weer aan de deur en ze begroete mij met een lekkere kus, die wel wat langer duurde dan bij een ontvangst gebruikelijk is.

De dame was er verguld met de bloemen en melde dat ze in geen jaren bloemen had gekregen, deels met tranen in de ogen. Mijn gedachten waren, deze vrouw is erg eenzaam. Dit bleek ook zo te zijn, toen ik er naar vroeg. De gebruikelijke koffie werd weer geschonken en ik maakte een opmerking, dat ik vond dat ze zo mooi gekleed was en plaatste teven de opmerking, dat ik geen liefhebber was van lange broeken bij vrouwen.

Kom maar mee dan mag u bepalen wat ik moet dragen. Wij naar de slaapkamer en hier werd een kast vol kleding open gedaan. Deze rok lijkt mij wel iets moois was mijn opmerking en ze trok de rok uit de kast. Meteen ontdeed ze zich van haar lange broek, waardoor ik haar in het onderbroekje zag staan, wat mij de opmerking ontlokte, het ziet er allemaal nog goed uit. Deze opmerking werd niet beantwoordt en wij terug naar de kamer. Hier merkte de vrouw op, dat we nog steeds in de u vorm met elkaar spraken.

Hier werd afgesproken dat er in de jij vorm verder werd gesproken en zij stelde zich nu voor als Betty en ik vertelde dat ik Karel was. Hoe verder de avond kwam, wat meer lust ik kreeg om deze vrouw eens lekker te neuken. Ik ben erg alleen zei Betty en daarom vind ik het erg fijn, als er iemand als jij bij mij op bezoek komt. Ben jij getrouw Karel. Ja was mijn antwoordt, maar trek je maar niets aan, want mijn Helga ligt nu naar alle waarschijnlijkheid met mijn vriend in bed. Mag ik bij je op schoot zitten was Betty haar vraag.

Als je dit graag wilt, mag dit gerust en kan ik je ook nog eens lekker aanhalen als je dit wilt. Dit wil ik graag en gaat bij mij op schoot zitten en ik sla de arm om haar heen.

Ik denk, dan wil je ook wel meer, dus ik pakt met mijn andere had haar borst vast. Er gaat een beetje een trilling door haar heen en ik vraag haar of ze mijn hand op de borst goed vind. Je mag ook je hand wel in mijn bloes steken als je beide borsten wil voelen. De knoopje van de bloes waren snel los en de bloes ging uit, waarna ik beide borsten uit de BH haalde.

Dit is me in jaren niet overkomen wat de reactie van Betty en ik vind het nog fijn ook op mijn leeftijd. Hoe oud ben je dan Betty, wat denk je. Dat ze niet jong meer was, had ik wel door.

Nu ik denk dat je 60 jaar bent was mijn antwoordt. Nee ik ben ouder nl 72 jaar. Dit had ik niet gedacht was mijn antwoordt. Zo jij wel eens geslachtsgemeenschap met mij willen hebben Kartel? Waarom niet zei ik. Maar vind jou vrouw dat dan goed?

Ik heb al verteld,dat mijn vrouw misschien met mijn vriend in bed ligt en dat is niet om te slapen, dat kan hij thuis ook doen. Maar het kan ook zijn, dat ik je teleur stel, wanneer we seks hebben was Bet haar opmerking.

Dat neem ik voor lief en we begonnen te zoenen en onze tongen kwamen elkaar tegen en mijn linker hand ging van de borsten onder haar rokje en via de band van het pijpje beroerde voorzichtig haar kutje.

Daar Betty op mijn ene been zat, ging ze voorzichtig met haar hand naar mijn kruis. Het laat jouw ook niet onberoerd was haar antwoordt, zullen we naar de slaapkamer gaan? Ik de slaapkamer gekomen heb ik Betty de rest van haar kleding uitgedaan en zij mijn broeken en trui.

We zijn heerlijk bij elkaar in bed gegaan en we hebben elkaar lekker bevoeld. Gezien de leeftijd van Betty was haar kutje erg droog en dit bedoelde ze toen ze opmerkte, misschien stel ik je wel teleur.

Mijn vraag aan Betty was, heeft een man wel eens met zijn tong aan je kutje geproefd en lekker nat gemaakt? Nee nog nooit, maar als je dat wilt, mag jij dat doen, maar dan wil ik ook jou lul proeven. Ik heb niet de minste bezwaar en ik ben lekker met mijn tong over haar klitje gegaan en zij heeft mij heerlijk gepijpt. Betty zei ik heb nooit geweten dat dit zo lekker is en ze was nu behoorlijk geil en lekker nat. Nonkel Georges en de moeder van tante engeltje Angèle. Ze waren beiden naakt.

Tante Maria zat op haar knieen,nonkel Georges zat achter haar ook op zijn knieen en ik zag zijn grooooooote piemel in en uit tante Maria schuiven,haar borsten schommelden vooruit en achteruit. Ik daalde terug de ladder af en verdween naar de paardenstal en begon de merrie te roskammen.

Ik bleef nogal lang in de paardenstal,nadenkend over hetgeen ik vandaag allemaal meegemaakt en gezien had. Plots nog in verwarde toestand hoorde ik tante Angel roepen dat het avondmaal geserveerd was.

Na het avondmaal moest ik vroeg gaan slapen want 's anderendaags kwam de boer uit de buurt met zijn hengst om de merrie te dekken. De volgende ochtend werd ik gewekt met lieve woordjes”opstaan knuffeltje”het was 4 uur.

Ik sprong gelijk uit bed,deed mijn badjas om en liep naar de woonkamer. Ik begroette nonkel Georges en Maria die ook al aan de tafel zat.

De koffie was even later klaar. Na de koffie kleedden Georges en ik ons aan en vertrokken naar de koeienstal. Even later moest ik balen hooi van de hooizolder naar beneden werpen, Georges zou ze later wel komen halen. Van de koeienstal moest ik voorbij het boterkot om in de hooischuur te komen. Er brandde licht en hoorde twee vrouwenstemmen. Ik stopte even om te luisteren. Het was tante engeltje en haar moeder Maria. Ik hoorde tante engeltje zeggen”knuffeltje is nieuwsgierig naar wat straks gaat gebeuren met de merrie,hij was zo snel uit bed vanmorgen,volgens mij heeft hij nog niet veel meegemaakt”Maria vroeg toen”wat heeft Anna aan jou gevraagd”wel ze zei” dat knuffeltje nog geen sexuele voorlichting had gekregen,niet van zijn ouders of niet van opa en haar,en of ik dat wilde doen omdat ik jeugdiger van opvattingen ben.

Ik werd nu wel erg nieuwsgierig wat sex nu eigenlijk zou betekenen. Ik ging naar de hooizolder en wierp een groot aantal hooibalen van de zolder naar beneden. Even later riep Maria”Georges,Rob het ontbijt is klaar”Na het ontbijt stond nonkel Georges op en zei tegen Angèle en zijn schoonmoeder”ik moet het hooi wat verstapelen op de zolder.

Ik zag dat hij een knipoogje gaf naar tante Maria. Tante Maria stond even later ook op en verdween door de tussendeur. Ik dacht,die gaat ook naar de hooizolder. Zij had een aparte inkom deur aan haar woongedeelte. Ik had hen wel willen volgen maar moest tante Angel helpen. Ongeveer een half uurtje later hoorde ik een auto het erf oprijden. Ik haastte me naar buiten gevolgd door Angèle,zij begroette boer Frans en liepen gelijk naar de achterkant van de aanhangwagen waar de hengst in stond.

Boer Frans opende het luik en haalde de hengst naar buiten,daar stond hij dan. Een prachtige zwarte hengst. Nonkel Georges was ondertussen uit de hooischuur gekomen en even later zag ik tante Maria naar buiten glippen ze kwam naar ons toe.

Samen stonden we het paard te bewonderen. Enkele minuten later leidde hij de merrie bij het halster op het erf. De hengst begon dadelijk te briesen en te hinniken en wou stijgeren maar boer Frans hield hem tegen” ga jij maar ver genoeg achteruit staan want het kan gevaarlijk worden”zei hij tegen mij. Nonkel Georges leidde de merrie met haar achterste voor het hoofd van de hengst,deze wou terug stijgeren maar werd weer tegen gehouden.

Ik had al wel eens een paardenpiemel van ver in een van de naburige weien gezien maar wat ik hier zag. Een enorme lange dikke die regelmatig tegen zijn buik klopte. Tante Angèle moest nu de merrie vasthouden en nonkel Georges de hengst. Boer Frans nam een handvol hooi en wreef het over de achterkant van de merrie en hield het daarna voor de neus van de hengst,zijn neusgaten gingen onophoudelijk open en toe en snoof behoorlijk hard.

De merrie werd onrustig,een grote straal pis kwam uit haar. Toen boer Frans zag dat de hengst wou stijgeren riep hij “laat hem maar gaan Georges”. De hengst sprong omhoog op de rug van de merrie.

Boer Frans trok de ingebonden staart van de merrie weg,nam de grote paal vast en leidde hem tussen de kont van de merrie. De dikke paal verdween erin ,een paar stoten,het duurde geen minuut hinnikte de hengst luid en zijn harde paal verslapte en floepte uit de merrie,lange slierten wit slijm hingen eraan.

De merrie werd terug naar de stal gebracht en de hengst terug in de aanhangwagen. Toen het luik dichtging begon de hengst te stampen. Tante Maria vroeg aan boer Frans of hij zin had in koffie,iets fris of heb je liever een borrel. Dat laatste werd het.

Met zen allen gingen we naar de woonkamer van Maria,deze zette de glaasjes op tafel,nam de fles jenever uit de kast en schonk de glazen vol. Voor mij werd het een limonade. Menige borrels werden gedronken,zelfs door tante Maria en Angèle, ze werden allemaal een beetje tipsy. Nonkel Georges betaalde hem en boer Frans vertrok.

Ik had honger maar werd gesust dat er strakjes taart zou zijn als we wakker werden. Ik lag op de sofa maar kon de slaap niet vatten,ik hoorde tante Angèle giechelen”ben je er hitsig van geworden”ik keek door de openstaande deur van hun slaapkamer,ze lag met haar benen opgetrokken,nonkel Georges ging ertussen zitten en duwde haar benen omhoog,haar voeten bengelden in de lucht,hij boog voorover en ik zag zijn grote piemel in haar blonde spleetje verdwijnen.

Even later kromde hij zijn rug,zijn hoofd vloog achterover en gromde,ik dacht net de hengst en de merrie van daarstraks. Toen legde hij zich naast haar,even later hoorde ik hem snurken. Nog een tijdje lag ik na te denken over hetgeen ik vandaag had meegemaakt. Ik denk dat ik net in slaap gevallen toen tante Maria ons kwam wakker maken. Het was tijd voor de taart en de koeien moesten daarna gemolken worden.

Ik dreef de koeien in de wei bijeen en Georges leidde ze over de asfaltweg richting stal waar ze vast gemaakt werden om te melken. Ik moest ze hooi geven. Toen alles gedaan was,was het tijd voor het avondeten. Na het avondeten was ik moe en ging slapen. De volgende ochtend werd ik wakker van hoefgetrappel. Het was al voorbij tien uur. Ik keek door het venster en zag tante Angèle nog net wegrijden. Verdekke wat was ik graag meegegaan,te lang geslapen. Ik deed mijn badjas en stapte de woonkamer binnen.

Tante Maria zat in haar grijze schort aan tafel de krant te lezen en keek op”oei “zei ze “wat zie je er beteuterd uit”. Ze vroeg of ik zin had in koffie en vers gebakken brood met spek. Ik knikte van ja. Ze verdween naar de keuken en even later hoorde ik het spek sissen. Ze kwam met de pan spek naast me staan,als ze zich een beetje voorover boog om het spek op mijn bord te scheppen bemerkte ik dat een knop van haar schort was losgeraakt.

Tussen de opening zag ik een deel van haar blote bolle borst. Ze had weer geen beha aan dacht ik. Ze zette de pan terug in de keuken en ging verder met lezen. Onder het lezen zei ze”houd je badjas maar aan,ons Angèle gaat in bad als ze terug is en jij ook”. Een half uurtje later hoorde ik ze het erf oprijden. Nadat ze het paard in de stal had gezet kwam ze binnen,deed haar laarzen uit en stapte de woonkamer in. Ze gaf me een zoen en nam een kop koffie. Toen die leeg was zei ze “kom jongen we gaan in bad”.

Ik zag haar knipogen naar tante Maria nam haar badjas en we wandelden naar het boterhok. Ze liet het bad vollopen,ondertussen poetste ze haar tanden. Ik deed mijn badjas uit en stapte al in 't bad en ging zitten. Ze kleedde zich snel uit en kwam tegenover mij zitten,trok haar lange benen omhoog. Een beetje onrustig was ze vond ik.


boerin neuken sex in de woonkamer

.


Erotische massage zaandam lekker rimmen


Dat heeft u ook goed gezien, want ik ben ook betrouwbaar. Vervolgens heb ik haar gevraagd of ze getrouwd was, maar dit bleek niet het geval te zijn. Er werd een fotoboek op tafel gelegd en we hebben samen foto,s van haar familie bekeken. Ik denk als zij zicht niet aanbied en ga ik ook niet verder. Dus ik merkte op, dat het tijd werd om huiswaarts te gaan. En zo gezegd zo gedaan. De vrouw heeft mij naar de deur gebracht en voordat ze de deur open maakte, ging ze tegen mij aanstaan en vroeg mag ik u kussen ten afscheid.

Maar natuurlijk was mijn antwoordt en we pakten elkaar lekker vast en er werd spontaan gekust, allen niet met de tongen. De deur werd geopend en ze vroeg aan mij komt u nog eens terug. Maar natuurlijk en dan wat langer was mijn antwoordt en ik naar huis. Toen ik thuis kwam, lag Helga lekker in bed met Jan aan haar zijde.

Dit ontdekte ik toen ik naar de slaapkamer ging. Ben jij nu al thuis vroeg Helga. Je ziet het, maar jullie zijn nog niet klaar. Als jullie klaar zijn, ik ben beneden. In hoorde dan Jan Helga nog even een flinke beurt gaf, dus even wachten.

Nadat ze beneden kwamen is Jan naar huis gegaan en heb ik Helga verteld wat ik had beleeft. Wat ben jij dom, was Helga haar reactie, bij een weduwe in huis en nog wel op uitnodiging en niet neuken. Ik begrijp er niets van. Ja maar ze is niet zo jong meer. Dat heb ik niet gevraagd. Een week later ik was die avond vrij en melde aan Helga dat ik weer een afspraak had met die ouder mevrouw. Je doet je best maar, misschien komt Jan mij vanavond wel weer eens lekker neuken.

Ok jij doet je best maar was mijn opmerking. Ik ben even naar een bloemist gegaan voor een mooi bos bloemen, want je weet maar nooit. Toen ik aan belde, kwam de vrouw gelijk weer aan de deur en ze begroete mij met een lekkere kus, die wel wat langer duurde dan bij een ontvangst gebruikelijk is. De dame was er verguld met de bloemen en melde dat ze in geen jaren bloemen had gekregen, deels met tranen in de ogen.

Mijn gedachten waren, deze vrouw is erg eenzaam. Dit bleek ook zo te zijn, toen ik er naar vroeg. De gebruikelijke koffie werd weer geschonken en ik maakte een opmerking, dat ik vond dat ze zo mooi gekleed was en plaatste teven de opmerking, dat ik geen liefhebber was van lange broeken bij vrouwen. Kom maar mee dan mag u bepalen wat ik moet dragen.

Wij naar de slaapkamer en hier werd een kast vol kleding open gedaan. Deze rok lijkt mij wel iets moois was mijn opmerking en ze trok de rok uit de kast. Meteen ontdeed ze zich van haar lange broek, waardoor ik haar in het onderbroekje zag staan, wat mij de opmerking ontlokte, het ziet er allemaal nog goed uit.

Deze opmerking werd niet beantwoordt en wij terug naar de kamer. Hier merkte de vrouw op, dat we nog steeds in de u vorm met elkaar spraken. Hier werd afgesproken dat er in de jij vorm verder werd gesproken en zij stelde zich nu voor als Betty en ik vertelde dat ik Karel was. Hoe verder de avond kwam, wat meer lust ik kreeg om deze vrouw eens lekker te neuken. Ik ben erg alleen zei Betty en daarom vind ik het erg fijn, als er iemand als jij bij mij op bezoek komt. Ben jij getrouw Karel.

Ja was mijn antwoordt, maar trek je maar niets aan, want mijn Helga ligt nu naar alle waarschijnlijkheid met mijn vriend in bed. Mag ik bij je op schoot zitten was Betty haar vraag. Als je dit graag wilt, mag dit gerust en kan ik je ook nog eens lekker aanhalen als je dit wilt. Dit wil ik graag en gaat bij mij op schoot zitten en ik sla de arm om haar heen.

Ik denk, dan wil je ook wel meer, dus ik pakt met mijn andere had haar borst vast. Er gaat een beetje een trilling door haar heen en ik vraag haar of ze mijn hand op de borst goed vind. Je mag ook je hand wel in mijn bloes steken als je beide borsten wil voelen. De knoopje van de bloes waren snel los en de bloes ging uit, waarna ik beide borsten uit de BH haalde. Dit is me in jaren niet overkomen wat de reactie van Betty en ik vind het nog fijn ook op mijn leeftijd.

Hoe oud ben je dan Betty, wat denk je. Dat ze niet jong meer was, had ik wel door. Nu ik denk dat je 60 jaar bent was mijn antwoordt. Nee ik ben ouder nl 72 jaar. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Geile zoon neukt en komt in zijn moeder ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn.

Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Stop dat kleine pikje anders maar lekker in je stiefmoeder. Duitse moeder in de keuken geneukt door stiefzoon.

Fun In Mum's Bun. Blonde rijpe huisvrouw proeft stiefzoons zaad. Zoon oefent sex op zijn stiefmoeder. First Kiss With son. Xander rijgt Juf Brittany aan zijn zwaard in het klaslokaal. Kerstman propt zijn rode fopneus in Rudolph het geile sletje.

boerin neuken sex in de woonkamer